Bir İnceleme Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Bu önlemler kapsamında müstelzim noktalarda muayyen bir müddet ısı ve yalaz geçişine direnebilecek yangın bapları kullanılır.

Yangın Bapsı Menteşesi özellikle yangın vb. müstacel hatır anlarında önemi ortaya çıkmaktadır. İnsanlar ürkü halinde dışarıya tamam birçokarken bapyı arkalarından kapatmayı unutacakları sinein bu menteşelerin esenlıklı çaldatmaışması ve kapıyı art kapatması gerekir.

Yangın çıkış kapıları yangın esnasinda esrar sızdırmaz ve alevlerin çıkışını bir süre engellemek üzere ögönen taşımaktadır. Yangın anında alevlerin yayılmasına münasebet olan ambiyans dürüstışını keser ve insanların güvenli bir şekilde boşaltma edilmesini sağlar.

Lazım bayilerimiz gerekse aracısız global satış olarak süflida arz kayran illere bakım vermekteyiz.

Yangına Dayanıklı Baplar ile müteallik her detaya değindiğimiz tasarmıza goxu.com.tr/yangina-dayanikli-kapi bağlanaksına tıklayarak erişebilirsiniz.

Merdivenin genişliği 80 cm’den azca olmamalıdır. Eğer az olursa bu tür merdivenlerde sadece bir korkuluk kullanılabilir. Yangın merdiveni tam bir şekilde olması gerekmektedir.

Meydana getirilen bir binanın özelliklerine ve kullanım amacına nazaran makul yapı denetim şartlarını sağlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları ekseriya TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın baplarının (evgin çıkış Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul baplarının) muayyen durumlara bakarak TSE şartlarını sağlamlaması gerekmektedir.

Kanatlardan biri çakılı tutulabilir, ivedili durumda bir pim mekanizması ile rahatlıkla açılması esenlanabilir.

120 dakikaya derece alevleri engeller. Aynı zamanda kötü sızdırmama özelliği insanoğluın dumandan zehirlenmemesini sağlar ve sağlıklı bir şekilde fenomen yerini ayrılma etmelerini kolaylaştırır.

Göksu Kapı olarak üretimini yaptığımız Yangın Baplarını en nitelikli malzemeleri kullanarak istem edilen mimarida yapım yazar, montaj ve onarım proseslerinde lüzumlu mekanizmaların tedarik edilmesi sürecinde bile zeval tuzakıyoruz.

Yangına dayanıklı kapılar evinize ekstra koruma görevlisi eklemenin harika bir yoludur. Geceleri henüz yararlı uyumanıza ve bir yangın durumunda ailenizi güvende tutmanıza yardımcı olabilirler.

Kapı kanadı içinde yalıtım malzemesi olmayabilir yahut elan zarif malzeme kullanılabilir. Yeniden bu tip bapda bir ölçün olmadığı yürekin sac sözınlığı 1.0 mm yahut henüz rebabi kullanılabilir. Bu şekilde bir standarda uymadan meydana getirilen, kısaca belgesiz bir yangın kapkaloriı gayrı ifadeyle ucun yangın kapısı 3000 TL den başlamış olan fiyatlara tedarik etmek mümkündür. Ivedi çıkış kapısı olarak da adlandırılan bu baplar ucuz yangın kapısı olarak da nitelendirilir.

Ancak zirdaki kriterlerin hepsine aynı anda sahip olan bu tip binalarda hiçbir yangın çıkışı ve yangın merdiveni kuruluşlması zaruri olarak kabul edilmektedir.

Yangın Bapsı bel kemiği amacı insanoğluın pert kararlamadan binadan ayrılarak dışarıya veya yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Report this wiki page